Consolidarea capacităților consiliilor de elevi (VI). Criuleni (final)

283

Pe data de 22 octombrie a avut loc conferința de totalizare a proiectului ”Consolidarea capacităților consiliilor de elevi”. La conferință au fost făcute totalurile proiectului. Invitații de onoare și-au exprimat opinia referitor la acest proiect minunat fiind impresionați de toate activitățile care s-au realizat în cadrul acestuia.

Tot în cadrul conferinței a fost efectuată o retrospectivă a proiectului. Au fost premiate activitățile consiliilor de elevi, pe care le-au reprezentat într-un video. În final a fost prezentat ”Ghidul elevului-consilier”, elaborat de AO ”Tineri și Talentați din Criuleni”.

Reamintim că proiectul ”Consolidarea capacităților consiliilor de elevi” este implementat de către Direcţia Educaţie Criuleni în cooperare cu Asociația Obștească „Tineri şi Talentaţi din Criuleni”. Obiectivul general al proiectului este de a spori nivelul de implicare în viaţa şcolii şi a localităţii a consiliilor de elevi din zece localităţi ale raionului Criuleni. Printre activitățile proiectului s-au numărat o școală de vară, 10 seminare de informare, câteva sesiuni pentru elaborarea unui ghid și desigur că activități ale elevilor în localitatea sau instituțiile unde învață aceștia.