Renovarea stadionului or. Cornești pentru promovarea sportului (III)

411

După 5 luni de muncă intensă, stadionul din or. Cornești are un nou aspect. La lucrările de renovare, pe lîngă echipa de implementare au participat mulți sportivi voluntari, organizațiile din raza orașului și o parte din cetățeni cu contribuția lor în bani sau natură.

Anterior scriam despre lucrările de renovare și amenajare a stadionului, amenajarea terenului de baschet, au fost vopsite, marcate și instalate noile panouri de joc pentru practicarea mai multor genuri de sport și dezvoltarea capacităților echipelor de baschet și de asemenea a fost amenajată o mică scenă.

În ultimele săptămâni s-a lucrat la amenajarea stadionului și la ultimele retușuri ale acestuia: după ce a fost curățat terenul cu ajutorul voluntarilor și a fost tunsă iarba cu mașina de frezat, sportivii au trasat marcările pe terenurile de fotbal, volei și baschet, pregătindu-le pentru competiții.

Pentru a evalua rezultatul final, vineri, 21 octombrie 2016, ora 14.00 va avea loc deschiderea festivă a stadionului din or. Cornești, unde se vor desfășura diferite activități culturale și competiții sportive.

Iar începând cu orele 16.00 va începe Conferința de încheiere a activităților proiectului ”Renovarea stadionului or. Cornești pentru promovarea sportului”, care se va desfășura în sala de ședințe a Primăriei or. Cornești.

Așteptăm toți doritorii și iubitorii de sport, echipe de fotbal și volei care vor să joace primul meci pe stadionul renovat.

Update: Așa a avut loc deschiderea terenului de joacă:

Proiectul este implementat de Primăria Cornești în cooperare cu A.O. ”Colaborare” și este cofinanțat în cadrul programului Fondul Granturilor Mici 2016.