Renovarea stadionului or. Cornești pentru promovarea sportului (IV)

413

La 21.10.2016 în orașul Cornești a avut loc deschiderea oficială a stadionului renovat, la care au participat peste 200 persoane: copii, tineri și maturi. După jocurile și competițiile sportive pe stadionul renovat în sala de ședințe a Primăriei din or. Cornești s-a desfășurat Conferința de totalizare a proiectului „Renovarea stadionului or. Cornești pentru promovarea sportului”. La conferință au participat peste 60 persoane care au apreciat și discutat totalurile proiectului.

Despre rezultatele activităților proiectului a fost realizată o prezentare video de către dl Grigore Musteață – coordonatorul proiectului, efectuînd o retrospectivă a provocărilor și succeselor proiectului.

Despre activitățile proiectului puteți citi  în câteva articole Renovarea stadionului or. Cornești pentru promovarea sportuluiStadionul din Cornești prinde contur (II)Stadionul din Cornești prinde contur.

Proiectul este implementat de Primăria Cornești în cooperare cu A.O. ”Colaborare”  și este cofinanțat în cadrul programului Fondul Granturilor Mici 2016.