Cheltuim eficient bugetul local (V). Ungheni

147

În cadrul proiectului „Bucuria copiilor din cartierul Dănuțeni” angajații Primăriei orașului Ungheni, susținuți de reprezentanții Consiliului Raional Ungheni, ai Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei și ai Oficiului stare civilă Ungheni au organizat pe data de 5 noiembrie 2016 lucrări de înverzire a spațiilor din cartierul Dănuțeni.

Împreună au plantat arbuști pe terenul amenajat în cadrul mini-proiectului „Bucuria copiilor din cartierul Dănuțeni”. În timpul apropiat pe terenul din cartierul Dănuțeni pe lângă arbuști vor fi plantați și arbori. Autoritățile încurajează locuitorii cartierului Dănuțeni să se informeze și să participe activ la activitățile de amenajare și salubrizare a spațiilor verzi din cartierul unde locuiesc.

Proiectul a început la 1 august 2016 și în cadrul acestuia va fi amenajat terenul de odihnă și agrement care va include trei alei pavate, bănci, urne de gunoi și felinare, iar terenul de sport va avea toate componentele necesare: două porți mini-fotbal, două bare pentru volei, două panouri și coșuri de baschet și un gard din plasă. 

„Bucuria copiilor din cartierul Dănuțeni” este o inițiativă în cadrul proiectului „Cheltuim eficient bugetul local” (SPF/09/2016) care este implementat de Primăria Ungheni în cooperare cu Asociația Obștească Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă, cofinanțat în cadrul programului Fondul Granturilor Mici 2016.