Rezultatele evaluării de conținut a cererilor de proiecte depuse în cadrul „Fondul de Granturi Mici” 2017 – ediția rurală

673
Proiectul ”Consolidarea capacităților consiliilor de elevi” implementat în cadrul SPF 2016

Suntem bucuroși să anunțăm rezultatele evaluării de conținut a cererilor de proiecte în cadrul Fondului de Granturi Mici 2017 – ediția 2017.

AICI PUTEȚI VEDEA / DESCĂRCA REZULTATELE EVALUĂRII DE CONȚINUT A CERERILOR DE PROIECTE DEPUSE ÎN CADRUL FGM 2017 – EDIȚIA RURALĂ!

Reamintim că pentru apelul de propuneri FGM2017 – ediția rurală am recepționat 50 de aplicații (din partea Consorțium-urilor formate din 3 parteneri APL și 1 partener civic) din care 39 de cereri care au întrunit condițiile formale au fost evaluate de Comisia de Selectare în conformitate cu Regulamentul „FGM” 2017 – ediția rurală.

„Fondul de Granturi Mici” este un program de finanțare ce aparține Fundației „Solidarity Fund PL” în Republica Moldova/Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale, finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului Polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.