Granturi HERA

611

HERA, organizație de caritate cu sediul în Marea Britanie, anunță a cincea competiție internațională e granturi pentru femeile antreprenoare din Armenia și Moldova.

Orice femie antreprenoare din aceste două țări pot solicita finanțare pentru procurarea echipament/utilaj sau alte costuri de dezvoltare a capitalului. Antreprenoarea trebuie să demonstreze modul în care activitatea ei va contribui la îmbunătățirea forței de muncă a femeilor tinere în regiunea ei. HERA oferă în total până la 30 de grantur, în medie de 500 EUR (variind între 50 EUR – 1200 EUR) în aceste două țări. 

Femeile antreprenoare vor fi selectate în conformitate cu una dintre următoarele trei categorii: 

  1. Femei antreprenoare stabilite, care doresc să instruiască și să angajeze femei tinere la risc de migrație și exploatări periculoase;
  2. Femei antreprenoare tinere (sub vîrsta de 30 de ani), care au migrat, sau întors, și au organizat proprille lor asociații;
  3. Femeie tinere, antreprenoare sociale, inovatoare cu idei noi pentru îmbunătățirea forței de muncă sau a spiritului antreprenorial al femeilor, cu scopul de a preveni migrația periculoasă și a traficului de ființe umane în comunitățile lor locale. 

Dacă sunteți o femeie antreprenoare și aveți intenții sau inovații care s epotrivesc uneia dintre cele trei categorii, vă rugăm să completați formularul de cerere anexat  și să-l trimiteți prin poșta electronică prin poșta electronică la hera.grants@gmail.com sau crdse.info@gmail.com. Cererea trebuie să fie completată în limba engleză. 

CERERE LIMBA ROMÂNĂ

CERERE LIMBA ENGLEZĂ

Termen limită 28 mai.