Concurs de aplicare pentru Vilnius Young Leaders Meeting

596

Tinerii profesioniști din statele baltice, Belarus, Georgia, Moldova, Rusia, și Ucraina – inclusiv oameni de știință, jurnaliști, activiști civili, și alte persoane care posedă cunoștințe dar și se implică practic în dezvoltarea conținutului media analitic sau educativ, sunt invitați să aplice la 1st Vilnius Young Leaders Meeting (VYLM). Reuniunea va avea loc între 25 și 29 septembrie. Reuniunea este organizată de Centrul European de Studii Estice (CESE), în colaborare cu DELFI, principalul portal de știri din Lituania, precum și cu sprijinul National Endowment for Democracy, Institutul suedez, și Ambasada Suediei la Vilnius.

Cine poate aplica?

Tineri profesioniștri motivați din Estonia, Belarus, Georgia, Letonia, Lituania, Moldova, Rusia și Ucraina, ale căror activități și scopuri personale profesionale sunt legate de îmbunătățirea mass-media, mediul de cercetare și mediul de analiză în țările lor respective și regiuni mai largi.

Puteți aplica dacă:

  • Aveți între 24 și 35 de ani;
  • Dețineți cel puțin o diplomă de licență;
  • Aveți cel puțin 3 ani de experiență în domeniul jurnalismului, al comunicării, al științei politice sau al societății civile / ONG-urilor
  • Posedați limba engleză (interpretarea simultană engleză-rusă este planificată, dar nu poate fi întotdeauna disponibilă)

Chiar dacă nu îndepliniți toate criteriile menționate mai sus, cererea dvs. este binevenită. Participanții vor fi selectați pe baza competenței, motivației și capacității acestora de a contribui la scopul întâlnirii. Abordările și ideile inovatoare sunt încurajate.

Cheltuielile acoperite:

  • Cazare de la 25 septembrie până pe 29 septembrie (4 nopți) pe bază dublă;
  • Masa;
  • Transport (cu exceptia participantilor din Lituania);
  • Suport pentru viză, dacă este necesar

Cum să aplicați?

Completați formularul de cerere prin e-mail la eesc0216@gmail.com Vă rugăm să indicați aplicația VYLM în linia de subiect. Aplicația poate fi completă în limba engleză (de preferință) sau rusă. Aplicațiile care nu includ răspunsuri complete la toate întrebările nu vor fi luate în considerare. Toate cererile trebuie primite până la data de 31 august 2017, ora 23:55 ora Lituaniei (EEST, UTC + 03:00).

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați organizatorii prin e-mail la eesc0216@gmail.com

Mai multe detalii găsiți aici.