Tehnică nouă pentru deservirea drumurilor și gestionarea deșeurilor în Copanca, Căușeni

    132

    Pe data de 19 octombrie 2017, în localitatea Copanca a avut loc evenimentul de predare în gestiune către Întreprinderea Municipală „Copanca Service” din localitatea Copanca, Căușeni, un tractor şi accesorii pentru deservirea drumurilor şi gestionarea deșeurilor din localitate.

    Totodată, 300 de tomberoane au fost transmise către autorităție locale Copanca și Grădinița. Totodată, autoritățile locale Copanca, Grădinița și Chițcani vor coopera în soluționarea problemelor comunitare, prin asigurarea bunei funcţionări a întreprinderilor de salubrizare. Vor realiza acţiuni comune pentru întreţinerea drumurilor publice şi salubrizarea spaţiilor de odihnă şi agrement.

    Dotarea Întreprinderii Municipale „Copanca Service” a avut loc în cadrul proiectului „Protecţia mediului ambiant – factor important în dezvoltarea comunitară”, implementat de consorțiul autorităților publice locale Copanca, Grădinița, Chițcani, co-finanțat de programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului „Fondul de Granturi Mici”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova.