Rezultatele apelului de participare: Proiect Acces pentru Succes

583

În perioada 18 octombrie – 17 noiembrie a fost efectuată evaluarea aplicațiilor înregistrate în apelul de participare în cadrul proiectului ”Acces pentru succes: parteneriate pentru dezvoltare durabilă comunitară”. Conform regulamentului de participare, procesul de evaluare a constat din trei etape: evaluarea formală, evaluarea de fond și aprobarea rezultatelor evaluării aplicațiilor și selectarea participanților de către Consiliul Proiectului.

Evaluarea de fond a constat din două etape:

La prima etapă au fost selectate 66 de aplicații de pe ambele maluri ale Nistrului, care au primit cel mai înalt punctaj. Cu reprezentanții acestor organizații/grupuri de inițiativă locală au avut loc întâlniri individuale, la care au participat reprezentanții din partea aplicantului, a comunității locale și membrii comitetului de evaluare. Aprobarea organizațiilor și grupurilor de inițiativă locală selectate a fost realizată de Consiliul Proiectului în baza criteriilor, stipulate în apelul de participare și rezultatelor evaluării de fond. Ca urmare, pentru participarea în cadrul proiectului au fost selectate câte 21 de organizații de pe ambele maluri ale Nistrului.

În liste sunt prezentate organizațiile/ grupurile de inițiativă locală care au fost selectate pentru a doua etapă a evaluării de fond – vizite în comunitățile locale și întâlniri individuale cu aplicanții, precum și organizațiile/grupurile de inițiativă locală, care au fost aprobate pentru participarea în cadrul proiectului.

Aplicanții de pe malul stâng al râului Nistru – Participants from the left bank

Aplicanții de pe malul drept al râului Nistru – Participants from the right bank