Training pentru potențiali facilitatori locali

  663

  Solidarity Fund PL in Moldova organizează la data de 16 ianuarie 2018 un training destinat potențialilor facilitatori pentru procesele și abordările: LEADER și Revitalizare Urbană.
  Workshopul se bazează pe experiența echipei Solidarity Fund PL in Moldova, acumulată în cadrul diverselor procese și programe. Scopul de bază al trainingului este de a împărtăși experiența în domeniul facilitării proceselor de dezvoltare locală în Republica Moldova în baza abordărilor europene (LEADER și Revitalizare Urbană). Workshopul va include câteva sesiuni teoretice și activități practice.

  Ca urmare a acestei activități va fi analizată posibilitatea de extindere a rețelei de facilitatori locali a Solidarity Fund PL in Moldova.

  Trainingul va dura aproximativ toată ziua (9.00-16.00) și se va desfășura în cadrul biroului Solidarity Fund PL in Moldova (str. Sfatul Țării nr. 27, etaj 4, birouri 45/1-4).

  Invităm persoanele doritoare de a participa la training să expedieze CV-ul actualizat la adresa de e-mail: ana.cerneva@centruinfo.org până la data de 10 ianuarie 2018, ora 9.00. Doar persoanele selectate vor fi contactate.