GAL Serpentina Nistrului a selectat 5 proiecte

251

La 02.03.2018, în incinta primăriei satului Varnița a avut loc ședința Comitetului de Evaluare în cadrul Concursului de Granturi Mici, Grupul de Acțiune Locală ”Serpentina Nistrului”. Prima ședință a Comitetului a vut loc la 27 februarie 2018.

La întrunire au fost prezentate 19 propuneri de proiecte, iar încă un particpant a prezentat ideea sa întrucât la prima etapă aceasta nu a fost suficient de clară. Fiecare a făcut o prezentare de 3 minute și 2 minute au fost acordate pentru sesiunea întrebări-răspunsuri.

La ședință au participat 27 de persoane – membri ai GAL-ului Serpentina Nistrului. Persoanele prezente la ședință au primit buletine de vot în care fiecare a trebuit să selecteze/voteze 5 proiecte. Aplicanții au putut vota alte idei de proiect, decât cea proprie.

Din totalul de 20 idei de proiecte au fost selectate pentru finanțare – 5 proiecte din diferite domenii (social, cultural, artă, afacere socială). 2 dintre cel 5 proiecte învingătoare se referă la întregul teritoriu al GAL-ului.