Apel deschis: Programul de Leadership al Societății Civile 2018

678

Uniunea Europeană se angajează să sprijine societatea civilă în țările Parteneriatului Estic. Dezvoltarea capacităților de conducere și a competențelor viitorilor lideri ai societății civile reprezintă unul dintre angajamentele asumate de Uniunea Europeană în politica sa de realizare a „20 de rezultate pentru 2020”. Concentrarea pe priorități-cheie și rezultate tangibile. Investiția în potențialul uman va spori profesionalizarea organizațiilor societății civile și, prin urmare, capacitatea lor de a se angaja într-o politică constructivă și într-un dialog societal în țările Parteneriatului Estic.

Acest sprijin este o investiție în dezvoltarea tinerilor activiști sau a persoanelor din domeniul civic din regiunea Parteneriatului Estic, care manifestă interes și abilități în asumarea de roluri principale în dezvoltarea societăților lor.
Parteneriatele societății civile pentru Parteneriatul Estic fac parte integrantă din Facilitatea pentru societatea civilă a Parteneriatului Estic al Uniunii Europene.
Programul de bursă urmărește identificarea tinerilor activiști din societatea civilă (inclusiv sindicate) din regiunea Parteneriatului Estic și sprijinirea dezvoltării abilităților lor de conducere.

Apelul este deschis pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 – 36 ani, care nu au mai beneficiat de acest program până acum. Cererile pentru Programul de Leadership al Societății Civile 2018 sunt acceptate prin intermediul sistemului de aplicații online sau prin e-mail (Formular de cerere – fișier doc) la  adresa fellowships@eapcivilsociety.eu. Termenul limită pentru depunerea cererilor în format electronic este luni, 9 aprilie 2018, ora 12.00 CET.

Vă rugăm să analizați criteriile de eligibilitate și instrucțiunile de aplicare:
– Instrucțiuni pentru aplicanți
Anexa A: Formularul de cerere pentru bursă din 2018 (fișier Word) sau formularul de cerere online
Anexa B: Bugetul acțiunii

IMPORTANT: Vă rugăm să convertiți toate fișierele trimise în format PDF înainte de a le atașa la formularul de cerere!

Neprezentarea informațiilor și a documentelor solicitate în termenul specificat poate duce la respingerea cererilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la cererea dvs, vă rugăm să contactați organizatorii la adresa de e-mail: fellowships@eapcivilsociety.eu

Sursa: fellowships.eapcivilsociety.eu