Small Girl – Big Boss: prima activitate

118

Weekend-ul 24-25 martie,  a avut loc primul eveniment, în cadrul inițiativei Small Girl – Big Boss, în comuna Lozova. La eveniment au fost invitate 12 domnișoare extraordinare, pline de energie și ambiție.

În prima zi a trainingului, participantele au făcut cunoștință cu conceptul de emancipare a femeilor, precum și exemple de femei care au contribuit la dezvoltarea societății în diferite colțuri ale lumii. La sesiunea de educație financiară s-a discutat despre noțiuni precum: banii, venituri, impozite, economii, investiții etc. La fel au aflat mai multe despre gestiunea banilor printr-un joc de societate: Money Palooza. 

În cea de-a doua zi subiectul discuției a fost despre pasiunile participantelor și cum ar putea crește abilitățile personale prin diferite exemple de femei antreprenoare din Moldova. 

La sesiunea de orientare în carieră s-a discutat despre planificarea carierei, etapele autocunoașterii și exploatarea profesiilor, finalizând cu un chestionar de interese, care ar putea ajuta tinerele participante să-și identifice domeniul de activitate.

Un milion de mulțumiri și îmbrățișări tuturor celor care s-au implicat și au contribuit la realizarea primei activități a proiectului! 

Autoarea articolului: Maria Nicolaescu

Notă: Micro-proiectul Small Girl – Big Boss este implementat cu suportul Fondului Internațional Visegrad. Ideea de proiect a fost selectată în cadrul Școlii de Iarnă Vzlyot 2018 (31.01 – 03.02.2018).