Oferă T.I.M.P-ului timp

66

„Oferă T.I.M.P-ului timp”, la această concluzie au ajuns participanții micro-proiectului „Tineri, Informare, Motivare, Participare”, în cadrul Laboratorul Bunelor Practici.

Evenimentul a avut loc în data de 4 aprilie și a reunit beneficiarii proiectului din 12 comunități ale Republicii Moldova: mun. Chișinău, com. Băcioi, Varnița, Bălți, Șoldănești, Ungheni, Cahul, Drochia, Fălești, Ștefan Vodă, r. Călărași, com. Sipoteni și mun. Bălți, s. Albinețul Vechi.

Astfel, în cadrul proiecteului au fost obținute următoarele rezultatele:

  • 12 instruiri în domeniul voluntariatului;
  • 12 activități de voluntariat comunitar;
  • 323 de beneficiari direcți.

Aducem sincere mulțumiri Solidarity Fund PL în Republica Moldova și  Fondului Internațional Visegrad în suportul oferit la implementarea proiectului. De asemenea partenerilor: Centrul Republican pentru Copii și Tineret și Centrul Republican al Voluntarilor.

Amintim că Proiectul „T.I.M.P (Tineri Informare Motivare Participare)” este implementat de către Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” și Centrul Republican al Voluntarilor, cu suportul financiar al Solidarity Fund PL în Republica Moldova, în cadrul Programului „ВЗЛЁТ” 2018, cu suportul Fondului Internațional Visegrad.

Scopul proiectului fiind creșterea gradului de implicare și participare a tinerilor la dezvoltarea comunitară în Republica Moldova.

Sursa: www.artico.md