Training privind Managementul Proiectelor: More from Core

286

Astăzi, 12.04.2018, în incinta biroului Reprezentanței Solidarity Fund Moldova a avut loc instruirea pentru 22 de participanți (reprezentanții grupurilor informale de tineri) din diferite localități ale Republicii Moldova. Trainingul a fost organizat în cadrul inițiativei More from Core, prima etapă. Inițiativa ”More from Core” este una comună a companiei „CorePro” LTD, Londra, Regatul Unit și a Reprezentanței Fundației „Solidarity Fund PL” în Republica Moldova.

La instruire tinerii au discutat subiecte ce țin de:
– Managementul Proiectului
– Identificarea Problemei
– Stabilirea Scopului și Obiectivelor
– Realizarea Activităților
– Crearea Parteneriatelor
– Elaborarea Bugetului și altele.

Grupurile informale de tineri selectați și instruiți în cadrul inițiativei „MORE from CORE” vor fi eligibile să aplice (la a doua etapă) pentru co-finanțare cu o singură idee de proiect. Bugetul total pentru co-finanțarea inițiativelor este de 36 000 MDL. Durata implementării proiectului va fi de max. 2 luni.

Reamintim că proiectele co-finanțate în cadrul inițiativei „MORE from CORE” se datorează generozității donatorilor prezenți la  evenimentului de caritate și de promovare a tradițiilor naționale „Getting to know Moldova” care a avut loc la Londra, Regatul Unit, 21 ianuarie 2018, precum și donatorilor online.