Forumul Tinerilor Lideri

127

Proiectul “GaMCon” finanțat de Uniunea Europeană și  implementat de Asociația Obșteasca “Tineretul Găgăuziei” și Asociația Slovacă pentru Politică Externă (SFPA), anunță apel pentru participanți la Forum de TInerii Lideri din Moldova (FYLM) care va avea loc pe teritoriul Găgăuziei în perioada 29 iunie – 1 iulie.

Tema principală a forumului este “Construirea/ Dezvoltarea Comunității“, în cadrul căreia tinerii lideri vor avea libertatea de a discuta soluțiile la întrebările lor. Peste 60 de tineri și ambițioși lideri vor putea crea o platformă neformală puternică pentru a discuta deciziile și acțiunile specifice.

Forumul se va desfășura în tabăra de vară “Olimpieț”, situată în apropierea orașului Comrat, Găgăuzia. Scopul acestui forum este de a uni tinerii din toate regiunile și a da voie de schimbul de experiență și opinii cu tinerii Găgăuziei, creșterea interesului de interacțiune a tinerilor în Sudul, Centrul și Nordul  Moldovei.

Aplicația poate fi depusă de:
* Persoane fizice; reprezentanți ai ONG-urilor,
* De la 18 ani
* Limbi de lucru: Rusă, Română, Engleză.

Pentru a participa la concurs, trebuie să completați on-line aplicația: https://form.jotformeu.com/youthofgagauzia/fylm-application

Aplicațiile se acceptă până la 17 Iunie, 23:59:59
AGENDA: FYLM agenda

Mai mult informațtie la www.gamcon.org sau pe Facebook: https://www.facebook.com/gagauzianmodernizationconvention/

Sursa: www.gamcon.org