Concurs de pre-selectare a comunităților pentru Programul Comunitatea Mea

965

ANUNȚ DE PARTICIPARE

Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX Moldova anunță concursul de pre-selectare a comunităților din Moldova care vor adera la program în anul 2018. Scopul programului este de a consolida capacitățile autorităților publice locale pentru a deveni mai eficiente, transparente și responsabile față de cetățeni și pentru dezvoltarea capacității de a răspunde la necesitățile acestora.

Autoritățile Publice Locale vor fi selectate printr-un proces competitiv, cu selectarea primelor 20 de APL-uri în anul 2018 și adițional câte 35 de APL în fiecare an în perioada 2019-2021. APL-urile selectate vor reprezenta localități mici, mijlocii și mari.

Sunt două etape ale procesului de calificare: trimiterea formularului de pre-calificare și  trimiterea formularului complet.

La această etapă, toate părțile interesate, vor trimite doar formularele de precalificare.

Formularul de precalificare poate fi completat în limbile română sau rusă și trebuie să fie depus doar în format electronic la adresa officecm@irex.org indicând subiectul ”formular precalificare CM <numele localității>” (aplicația scanată nu va depăși 2 MB).

Formularele de pre-aplicare trebuie să fie trimise până la termenul limită de 15 iulie, 2018 orele 18:00 (ora Chișinăului). Nu vor fi acceptate formulare după expirarea termenului.

Pentru mai multe informații despre Programul Comunitatea Mea accesați pagina de Facebook – Programul Comunitatea Mea.