Lista finală a aplicațiilor selectate – A2S

426

În rezultatul ședinței Consiliului de proiect ”Access pentru Succes” din 3 august a.c., privind aprobarea aplicațiilor înregistrate în cadrul apelului de propuneri, la care au fost discutate rezultatele evaluării de conținut, efectuate de către Comisia de selectare, au fost aprobate spre finanțare 14 aplicații, dintre care 4 sunt aprobate condiționat, ca urmare a recomandărilor din partea Consiliului de proiect.

Amintim că în cadrul apelului de propuneri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală în cadrul proiectului Acces pentru succes: parteneriate pentru dezvoltarea durabilă comunitară”, care s-a desfășurat în perioada 13 iunie – 3 iulie a.c., au fost înregistrate în total 20 de aplicații.

Proiectul Acces pentru succes este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii” și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polonia, în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei. 

Aici poate fi descărcată lista finală a aplicațiilor selectate, în limba română și rusă.

Ținem să informăm că aplicațiile care nu au fost aprobate spre finanțare, vor putea aplica în cadrul celei de-a doua runde a apelului de propuneri, care va fi lansată în curând.

Mulțumim tuturor aplicanților pentru efort și încurajăm aplicarea la cea de-a doua rundă.