Runda a II-a: Apel de propuneri A2S

257

Consorțiul de organizații: Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu AO ”Eco-Contact”, ОО ”Ecospectr” și AO ”Moștenitorii”, anunță a doua rundă a apelului de propuneri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală în cadrul proiectului ”Acces pentru succes: parteneriate pentru dezvoltare comunitară durabilă”, adresat parteneriatelor care nu au fost aprobate spre finanțare în cadrul primei runde.

La concurs pot participa Parteneriatele constituite din organizațiile/GILC-urile de pe ambele maluri ale Nistrului, participanți ai proiectului Acces pentru succes. În cadrul apelului de propuneri, aplicanții pot depune o singură propunere de proiect, iar fiecare entitate poate participa doar la un Parteneriat.

Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii” și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polonia, în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei.

Informații detaliate privind concursul de finanțare și documentele necesare le puteți accesa aici:

În limba română:
Reguli de participare
Formularul de aplicare
Bugetul
Declarația de parteneriat
Proces verbal al ședinței de lucru a GILC-ului
Declarație către GILC a Organizației responsabile

În limba rusă:
Правила участия
Шаблон заявки
Шаблон бюджета
Соглашение о партнерстве
Протокол рабочей встречи МИГГа
Соглашение МИГГ и Ответственной организации

Pachetul complet de documente urmează a fi expediat în format electronic la adresa de e-mail: a2s@vox.md, până la ora 23.59, 6 septembrie 2018.

În cazul că aveți întrebări puteți lua legătură cu persoana de contact – Irina Arpentii, irina.arpentii@centruinfo.org, sau la telefon +373 68 607 735.