Sustainable Development Lab în căutare de participanți

86

O super oportunitate pentru cei interesați de antreprenoriatul social și dezvoltarea durabilă!  

Este vorba despre un program internațional de instruire avansată, care urmărește crearea unor modele inovative pentru a atinge obiectivele dezvoltării durabile. Între participanți se vor număra inovatori, antreprenori sociali, experți în domeniu, traineri profesioniști și activiști din sfera societății civile, veniți din Germania, Belarus, Rep. Moldova, Ucraina și Rusia
Programul a început pe 1 iulie 2018 și va lua sfârșit pe 31 decembrie 2019. Activitățile programului includ ateliere și seminare intensive, discuții și programe de accelerare. Participanții studiază aici noțiunile de bază ale gândirii orientate spre design, lucrează la proiectele proprii folosing metodele dezvoltării unui startup social, primesc îndrumare cu privire la marketing și modele de business, se antrenează pentru a-și îmbunătăți pitch-ul, între multe alte activități. 
Cele mai de succes proiecte vor primi asistență din partea unor experți internaționali și vor participa la Summit-ul inovațiilor sociale din Stuttgart, vor avea întâlniri și colaborări cu partenerii din Germania și vor avea ocazia de a-și prezenta rezultatele în cadrul unor conferințe internaționale de renume, precum și diverse festivaluri și forumuri de profil.

Aplică aici: goo.gl/ADhWxb

Cererile sunt acceptate până la data de 5 septembrie 2018 (înainte de ora 23:00). Cererea poate fi completă în limbile română, rusă sau engleză. Primul eveniment din cadrul programului va avea loc în Republica Moldova în perioada 19-22 septembrie.
Detalii suplimentare și întrebări – maxim@ecovisio.org sau +37379456612.

Sursa: http://civic.md/