Atelier de Leadership pentru organizații non-guvernamentale! Deadline – 18 februarie

144

Lucrezi într-un ONG, pe care îți dorești să-l avansezi prin îmbunătățirea abilităților interne și manageriale și prin creșterea eficienței în fundraising și comunicarea cu canalele externe? Înscrie-te la cea de-a cincea ediție a Atelierului Anual în Leadership pentru ONG-uri!

Obiectivul Atelierului este de a împuternici reprezentanții societății civile prin consolidarea expertizei interne, manageriale și prin dezvoltarea abilităților de generare a veniturilor, implicând atât publicul general, cât și structurile de guvern și participarea în sesiunile de networking cu parteneri internaționali. Atelierul este structurat în conformitate cu prezentările experților invitați și va avea conversații interactive între grupuri și sesiuni Q&A.

Atelierul va avea loc între 27 și 31 mai 2019.
Înregistrările sunt deschise liderilor de ONG-uri din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kosovo, Kârgâzstan, Macedonia, Moldova, Rusia, Serbia, Tadjikistan, Ucraina și Uzbekistan. Vor fi selectate 25 de persoane.
Domeniile preferabile sunt Drepturile Omului, Minoritățile și Comunitățile Marginalizate, Mediul și Resursele Naturale, Dezvoltarea Societății Civile.
Limba de lucru este engleza.
Trainingul este gratuit. Organizatorii vor acoperi costurile de cazare, de transport până în Varșovia și înapoi, pauzele de masă, pauzele de cafea și o cină. Participanții își asumă alte cheltuieli.
La finalul Atelierului, participanții vor obține un certificat emis de către Centrul Weiser pentru Europa și Eurasia la Universitatea Michigan (WCEE), Institutul lui William Davidson în cadrul Universității Michigan (WCEE) și Fundația Educație pentru Democrație (FED).

DEADLINE: 18 februarie
Formularul de aplicare trebuie transmis lui Tadeusz Rudzki pe adresa leadership.workshop@fed.org.pl cu subiectul „Application”.
Rezultatele înscrierii vor fi transmise până pe 8 martie 2019.

Mai multe detalii, vezi aici.