Apel de înregistrare la ToT

251

Solidarity Fund PL in Moldova anunță apel de înregistrare la ToT (training for trainers).

Trainingul este destinat potențialilor facilitatori pentru procesele și abordările: LEADER și Revitalizare Urbană.

Workshopul se bazează pe experiența echipei Solidarity Fund PL în Moldova, acumulată în cadrul diverselor procese și programe. Scopul de bază al trainingului este de a împărtăși experiența în domeniul facilitării proceselor de dezvoltare locală în Republica Moldova în baza abordărilor europene (LEADER și Revitalizare Urbană). Workshopul va include câteva sesiuni teoretice și activități practice.

Ca urmare a acestei activități va fi analizată posibilitatea de extindere a rețelei de facilitatori locali a Solidarity Fund PL în Moldova.

Invităm persoanele interesate de a participa la training să expedieze CV-ul actualizat și formularul (conform modelului) în limba română sau rusă, la adresa de e-mail: info@centruinfo.org până la data de 16 mai 2019, ora 15.00. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Trainingul va fi organizat pe data de 28 mai și va dura aproximativ toată ziua (9.00-16.00) și se va desfășura în cadrul biroului Solidarity Fund PL in Moldova (str. Sfatul Țării nr. 27, etaj 4, biroul 45).