A fost lansat programul „Garage Media” pentru mass-media independentă din Moldova, Ucraina și Belarus. Deadline – 20 mai!

163

Solidarity Fund PL, în cooperare cu Outriders Studio, anunță lansarea noului proiect „Media Garage”.

Proiectul intenționează să susțină mass-media independentă din Belarus, Moldova și Ucraina. Scopul acestuia este de a îmbunătăți capacitățile viitorilor participanți în crearea conținutului media calitativ. „Media Garage” va conduce o serie de ateliere practice, sesiuni de mentorat și va oferi suport financiar participanților, care vor absolvi cu succes cursul și vor dezvolta noi forme de activitate.

Data limită de înscriere este 20 mai, 2019!

Programul-pilot de nouă luni este destinat canalelor media din cele trei țări. Reprezentanții acestora vor beneficia de cel puțin trei sesiuni de instruire în Varșovia, în timpul cărora ei vor învăța mai multe despre tehnicile de creare a conținutului, managementul media și strategiile de business. Apoi, aceste soluții vor fi introduse în activitatea zilnică a participanților. Pentru a facilita acest proces, participanții vor beneficia de implicarea unor mentori cu experiență.

Canalul media ce va avea performanțe deosebite va fi susținut cu un grant de până la 25.000 EUR.

Toate detaliile despre „Media Garage” vezi aici.