Rezultatele finale ale selecției în cadrul proiectului Activități USAID LEADER 2019

265

Pentru GAL-urile create pe parcursul anului 2018/2019, în regiunile de nord și centru ale țării, în procesul de implementare a proiectului Activități USAID LEADER în Moldova, de către Solidarity Fund PL în Moldova a fost lansat un apel de propuneri pentru finanțare în anul 2019.

În urma acestui apel, Solidarity Fund PL în Moldova a recepționat 7 aplicații.

Toate aplicațiile au trecut de evaluarea formală, iar la evaluarea de conținut s-au depistat careva încălcări în două dintre aplicațiile parvenite. Acestea au remediat și eliminat, într-un timp restrâns, aceste încălcări, conform recomandărilor Solidarity Fund PL în Moldova.

Astfel, toate GAL-urile ce au aplicat la concursul de finanțare „Activități USAID LEADER”, vor primi în anul 2019 finanțare pentru implementarea proiectelor de dezvoltare locală în zonele rurale, ce vor susține Planurile Strategice de Acțiuni ale GAL-urilor, elaborate și aprobate într-un mod participativ de fiecare GAL în parte.

Rezultatele finale ale selecției le găsiți aici

Proiect finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul inițiativelor rurale LEADER/CLLD la nivel local, cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone, programul polonez de cooperare pentru dezvoltare – asistența Poloniei, și implementat de către Solidarity Fund PL în Moldova